25. oktober 2008

Jobber x 2

Jeg har fått ny jobb, den er mildt sagt fantastisk. På torsdag fikk jeg betalt for å sitte og høre på Lars Saabye Christensen som svarte på spørsmål om ymse (Merkelig mange spørsmål av typen "Gikk du på skrivekurs? Kan du anbefale noen skrivekurs? Hvordan blir JEG forfatter?" fra middelaldrende damer), få nye Jarrle Klepp boka signert av Tore Renberg (som endte med at jeg ble en stammende og bablende idiot som ikke helt visste hva hun het..) og i tilegg fikk jeg se halve bok Pecha Kucha. Også får jeg bøker billigere. Og det er jobben min. :D (Jeg bruker sjelden smileyer, men den der får nesten lov til å stå.)

Jobb nummer to som Universitasfotograf er ok den og, selv om jeg godt kan bli sendt avgårde for å ta bilde av "den derre bygningen der" og i tilegg får beskjed om å gjøre den "estetisk fin å se på!". Hohåi... Eller plutselig fotojobber av typen "Du skal jo på mørkerommet, da tar du bilder da!!!" som ender med ikke noe mørkeromstid i det heile teke. Best var det også at jeg trengte hjelp av fotoobjekt til å forstå kamera, siden jeg på ingen måte er noe særlig digital. Blitzkurs neste..Perrlinga har roa seg litt ned, men kanskje mest siden jeg plutselig fant ut at det jeg trodde var en obligatorisk filmanalyseoppgave viste seg å være hjemmeeksamen. Hurra..

3 kommentarer:

Anonym sa...

så, fortell, nøyaktig KA går den her nye jobben din ut på? den virke jo helt fantastisk!

Hildebilde sa...

har begynt å jobbe på en ny tanum som skal komme øverst på løkka i slutten av november. det er bok i byen nå (før bok i sentrum) og jeg har vært sånn som har sittet på forskjellige arrangementer og solgt forfatterens bøker. veldig knall å få tilitt til sånt første dag på jobb :) også har det jo vært boksigneringer litt her og der. i dag ble jeg totalt starstruck av pushwagner som skrev kjærleikserklæring i boka mi.

Anonym sa...

aaguuuud. du e heldig, du! ae vil ha digg jobb. si ifra om din jobb treng delitdsansatte fra januar ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...