22. november 2008

Babling på lavt nivå

Verden er ikke akkurat spennende på høyt nivå om dagen, ergo mangel på posting. Det mest spennende er at jeg har fått nye briller og at de får meg til å se ut som Sarah Palin. Hjelp. Og at jeg har begynt på el bokhandlerjobb som er KNAILL på høyt nivå. Ingen sure kunder, ikkeno timesvis med å sitte stille og scanne også får jeg masse prosenter i avslag på bøker og alt vi har. Farlig for lønna? Ja. Men fint for bokhylla.

Og estetikken er i ferd med å kastes på havet. Hvorfor i allverden skal jeg skrive om teorier som ikke henger på greip? Som for eksempel at Hippocrates brukte begrepet kunst om medisin, og at Goethe og Schiller bruker akkurat de samme argumentene om poesi. Det gir VIRKELIG ingen mening. Og jeg vil vel ikke ha en master i noe som ikke gir noen mening? Veldig fristende å bare skippe KUN 2000, konsentrere seg om Alternativ Film og byttebyttebytte til høsten. Selv med bare et år igjen er det jaggu ikke vits å ta en bachelor i tullball. Tror ikke jeg er for påvirka av nye Tore Renberg boka, men den har noen slemme poenger iblandt.

2 kommentarer:

Anonym sa...

si ifra om bokbutikken din treng flere folk. æ treng en jobb (til) og gjerne flere bøker. lol.

Hildebilde sa...

Haha, har ventelista på folk som vil at jeg skal si ifra om det :) Men tviler med det første altså, vi er ganske små og har kanskje littfor mange folk alt. Men du kan jo søke Tanum karl johan? De har jo bøtter av folk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...