29. januar 2009

Kva eg elska

Topp 3 barnslige ting jeg fniser av på lesesalen


1. Flamme forlag som brenner den litterære kanoen.

2. Dette utdraget fra pensumboka mi om Menn och deras maskiner, sitat fra en ingeniør: “Ja, jag har pulat med elektronik så länge jag kan minnas och det gjør jag ju fortfarande. Det är nog ganska typiskt för båda mig och pappa.”

3. Forskeren for samfunn og teknikk som siteres (i en mannsforskerbok): Cynthia Cockburn

Min verden er bare bøker om dagen, de kommer som boksingler i posten fra Flamme Forlag, på jobben, på bussen, i senga, i stua, i badekaret om jeg hadde hatt. Tanumjobben tar av, jeg har kjøpt FJORTEN bøker siden jeg begynte.. (Fem fikk jeg på gavekortet som var julegave på jobben da). Men allikevel, det er en ny bok hver femte dag det. Ajajaj. Man får jo ikke nok bøker, men jeg har jo snart ikke mer bokhylleplass heller. What I Loved av Siri Hustvedt er forøvrig fantastico. Bikubesong av Frode Grytten og, om man er som meg og er fan av å lese vestlandsk novellehumor på tbanen. (Og Anna, de andre Gavaldabøkene er også veldig fine, om du plutselig trenger boktips.)

3 kommentarer:

Anna. sa...

Hurra for l'ecriture! jeg skal pløye igjennom resten av gavalda-verdenen snart, men vil på en måte posjonere det hele litt utover resten av livet. kan ikke ha all gleda i så ung alder på en måte. eh.?

Hildefjas sa...

nei, og de andre er jo sånn.. en tredjedel av saman eller noe. men hun gir seg sikkert ikke med det første da, kan man håpe.

Anonym sa...

skulle si førr lenge sia: HAHAHA til flamme forlag som brenn den litterærer kanoen. made my day 8))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...