8. desember 2010

Okei. That's it.

Jeg har en høne å plukke med deg, verden. Jeg er ganske grei, jeg dytter ikke folk av veien på bussen og holder døra for andre. Blant annet. Så det var hyggelig at helga begynte med en A på eksamen, det var uventa og veldig greit. Men måtte jeg bli frastjålet telefonen av en gjeng med nepehuer fra uspesifisert land natt til søndag da? Som uansett ikke får brukt den da den er sperra etter alle kunstens regler hos politi og yms, jeg har levert hele to anmeldelser, en på nett og en personlig og brukt eviglang tid på å fylle ut ting i hytt og gevær over hele internett. Men jeg tok det pent jeg, tok en øl og hadde menneskelig vekkerklokke da jeg skulle trekke to av visdomstennene mine mandag morgen istedet. Menneskelige vekkerklokker er jo fine. Nå sitter jeg her da og spiser mat som er most eller flytende siden kjeven har låst seg, og tar det fortsatt pent vil jeg påstå. Har vondt i munnen, må stadig løpe etter bussen og blir vekka av en antikvarisk vekkerklokke, men det går fint det, trenger ikke telefon jeg. Fortsatt hyggelig og grei. Men nå! Nå begynner jeg sterkt å revurdere min greihet, for når amazon ikke merker pakka mi med bøker sånn at jeg må betale toll og posten ikke kan gjøre noe siden jeg ikke kan ringe kundeservice FORDI JEG IKKE HAR TELEFON!, da ere nok. Skal det være så vanskelig? Må verden snurre rundt telefoner? For jeg fikk heller ikke egentlig bestille meg ny, siden jeg ikke har telefon. Logisk det. Kan du ikke ringes? Nei, synd det, ikkeno hjelp til deg!

Neste gang noen nærmer seg meg ute så kommer jeg nok til å spenne bein på dem og skrike høyt istedenfor å høre hva de vil spørre om. Og ikke kødd med folk som har fått ting dratt ut av kjeven sin, jeg bare sier det.

Med vennelig hilsen
Grinchen
Tann

4 kommentarer:

Minimaud sa...

Menne atte kunne du ikke fått lånt en telefon da? Eller investere et par tiere i en måneds forbruk av Skype til fasttelefon, funker fjellstøtt det.

Men ikke misforstå, jeg misunner deg hverken frastjålet fon eller blod i kjeften.

Hildebilde sa...

Joda, men så lyst har jeg ikke å sleve i telefonen til postens kundeservice. Og har jo ikke ekstra simkort pluss at min telefon var kjøpt via chess, så ser for meg at utlån er enda litt mer styr.

Hildebilde sa...

Men joda, mye annet er verre i verden. Bare sykt irriterende uke i forhold til alt mulig yms.

Erlo sa...

Jeg heier på deg, Hilde, ikke verden! Stå på! You can do it!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...