12. februar 2011

Like sands through the hourglass... so are the days of our lives

Matmoms
Er det noe jeg skulle ønske jeg hadde, så er det timeglassfigur. Jeg tror jeg forsåvidt har tendenser på et vis men ikke så utagerende som man kunne ønska seg. Men jeg er allikevel ikke like hakka gæren som folk i England (tror jeg det var) som tar plastiske operasjoner for å kurvene til Joan Holloway. Et øyeblikk løper alle rundt for å ta vekk ribbein og se anorektiske ut, og så skal de ha hofter og pupper i det neste? Aiaiai

Men, som Ingrid Espelid ville sagt, så er det jo så lett å jukse litt! Har innsett at jeg uansett aldri kommer til å klare å slanke meg til en selleri siden jeg er altfor glad i mat, og ikke spesielt glad i trening. (Får forsåvidt ikke lov til å trene på grunn av særs gammelmodige knær uansett..) Så nå har jeg kjøpt meg det Triumph kaller Retro Sensation High Waist Panty, med andre ord en gigantisk bæssmortruse/hold-in sak som stopper rett under ribbeina. (Med mindre man har fjerna dem da..) Kjekt å ha under de toiteste kjolene i skapet pluss at den også kan være uttapåtruse! Og så slipper man å stadig investere i de elendige Pierre Råbær holdinstrømpisene som går i oppløsning før man får de på seg.

For å bøte litt på all maten jeg stapper i meg som ikke er like sunn som frokosten min så svømmer jeg noen ganger i uka for syns skyld som den ene halvdelen av Nynorsk misantropisk prokrastinerings og synkronsymjarlag på Domus Athletica. Men vi trener ikke da, vi trimmer!

2 kommentarer:

eirin pedersen sa...

Hilde,du har nå tatt bestemorstendensene våre til nye høyder. Sees på strikkemøtet?

Hildebilde sa...

Det er faktisk in med sånne truser om dagen altså! Det neste blir vel at vi kjøper oss gåstaver?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...