4. april 2011

NKM og HNH - Et hjertesukk

(Bildet er lånt fra underskog)

Det kan kanskje høres ut som forkortelser for Norske KoneMishandlere eller Hurpete Naboers Hekleforening, men neida, det er de to det kanskje er lettest å mislike i Norge, nemlig Nina Karin Monsen og Hanne Nabintu Herland. Og nå er de jaggu igang. Igjen. Jeg kan ikke fatte og begripe hvordan to som er så utrolig dårlige til å argumentere for sine ekstremt snevre meninger skal få så mye plass i media. Jeg kan ikke fatte og begripe hvorfor det skal ha noe å si for dem hva helt fremmede mennesker bedriver i sine egne senger i sine egne hjem, hvorvidt de kaller seg kristne eller ikke, hvorvidt de gifter seg eller ikke.

«Homoseksuelle trenger intet ekteskap. Ekteskapet trenger ikke dem. Onani i enhver form er unødvendig å lovregulere. At Nylund er ekspert på dette feltet, tror jeg så gjerne. Det er alt hva homoseksuelle har å tilby.»

Janei. Man trenger jo ikke å kommentere det en gang da det er så åpenbart at «filosofen» Nina Karin Monsens meninger er på bærtur. Jeg har igrunn lurt på hvordan hun skulle plassert meg i sin lille svart/hvitt verden, da jeg har en mor og en far som alle andre, men så er tilfeldigvis Paps homofil også. Han har vært ute av skapet siden jeg var 13/14, har en kjæreste på ellevte året eller så, men var allikevel gift med mamma på papiret i årevis etter det og bodde sammen med oss til jeg og brodern var over tjue. Jeg kommer ikke under Monsens paraply for barn av homofile siden vi tross alt bodde sammen som en familie på tross av omstendighetene, ergo er nok jeg vesentlig mindre skada enn det hun vil hevde barn av homofile blir. Men ærlig talt, tror hun de flytter barna til kolonier hvor bare det ene kjønnet er representert? At de indoktrineres til å mene at heterofili er feil? Jeg tror det eneste som kunne hjulpet mot hennes forkvaklede meninger, er om hun selv hadde fått et homofilt barn (stakkars det hypotetiske barnet) eller vokst opp med foreldre som ikke fulgte en a4 mal (det er godt mulig hennes ikke var det, men noe sier meg at det ikke er tilfelle..) For tenk, da hadde vi kanskje sluppet å få det fordomsfulle våset hennes tredd ned over hodet til støtt og stadighet. Jeg har aldri interessert meg så veldig for hva slags legning folk rundt meg har, og jeg tror dette, i tillegg til at jeg er oppdratt til å være veldig liberal, kommer av at jeg såpass tidlig hadde innsyn i at den klassiske mor/far/barn normen, bare er nettopp det, en norm. At det heteronormative fortsatt har en hegemonisk posisjon i samfunnet, betyr ikke at det ikke kan være plass til mer ukonvensjonelle familiekonstellasjoner. Og finnes det nå egentlig så mange familier som ikke er ukonvensjonelle lenger?Jeg blir ikke egentlig forbanna av de heller, bare veldig veldig oppgitt. Og det er jo nesten ikke vits å prøve å gå i dialog med dem, da det sannsynligvis ikke er mulig for to så monologbaserte mennesker å høre på andre enn seg selv. (Eventuelt hverandre.) Jeg vil heller sitere vår alles kjære Wenche Foss, fra da hun var eitrende sinna på grunn av Biskop Ole Christian Kvarmes uttalelser om homofile. Han turte ikke å stille opp på tvdebatt med henne, og da sa hun sin hjertens mening til kameraet og alle de som så på istedet. (Og siterer Bjørnstjerne Bjørnson.)

«Elsk din neste, du kristensjel, tred ham ikke med jernskodd hæl, ligger han enn i støvet. Alt som lever, er underlagt kjærlighetens gjenskapermakt, bliver den bare prøvet»

Gi meg et lass med folk som Wenche Foss og ikke en til av samme kaliber som NKM og HNH, takk. (Men de er god underholdning når de tøyses med da. Og hvem skulle vel trodd at Paul Watson var heitere enn Nina Karin Monsen?)

9 kommentarer:

Smygfisken sa...

folk er galne. Myhre var tøff.

Anonym sa...

Liker virkelig det som Herland kommer med. Synes alt i dette landet dreier seg om Homofili. Dette er noen få som får sette dagsorden og få fokus på genetisk avvik. Kan de ikke holde på for seg selv uten å plage alle oss normalt seksuelle med all den preiken om homofili. Ikke påtving oss denne forbanne homofili pratet!!!

Anonym sa...

Bra kommentar men bloggen din over er helt på jordet. Morsom kommentar egentlig fra Nina K Monsen, det er jo teknisk bare onani de kan tilby - morsom faktakommentar. Det er greit at de har fått sine rettigheter, men nå får de slutte å terrorisere alle oss andre med dette.....

Anne Mari sa...

Terrorisere oss andre? Hvor bor du? Sånn siden det flyr homofile mennesker rundt husveggene dine og terroriserer deg? Har de homobomber? Onanigevær? Hjelpes meg isåfall!

“Had it not been for you, I should have remained what I was when we first met, a prejudiced, narrow-minded being, with contracted sympathies and false knowledge, wasting my life on obsolete trifles, and utterly insensible to the privilege of living in this wondrous age of change and progress.”

Benjamin Disraeli

Hildebilde sa...

Kjære anonym og anonym: hvorfor gidder dere i det hele tatt å kommentere? Tror dere jeg kommer til å endre synspunkt/lære noe av kommentarer som står så uendelig fjernt fra min virkelighet? At man mener at to så virkelighetsfjerne folk har noe å komme med i dagens samfunn får stå for deres egen regning.

Det er forsåvidt ikke bare onani homofile kan tilby heller, om dere trenger en nærmere innføring så finner dere den her: http://kvinnesker.blogspot.com/2011/04/om-bli-redusert-til-onani.html

Men igjen, hvem pokker har noe med hva folk bedriver hjemme hos seg selv?

Hildebilde sa...

Og det kan da virke som at du/dere selv oppsøker dette «homofili pratet» (det skrives i et ord), da jeg ikke kan fatte og begripe hvordan du/dere fant bloggen min på noen annen måte enn at dere har oppsøkt den på eget intiativ.

(Jeg tror da altså at anonym og anonym er samme person, men flott å rose sin egen kommentar med kommentar nummer to. Litt teit å poste de så tett bare, det er jo ikke gjennomskuelig i det hele tatt!)

Erlo sa...

Oioioi, Hilde! Du har lokket huleboerne bort fra dagbladets kommentarfelt. Takk til anonymene for innsikt i den «normalt seksuelle» hverdag; jeg forstår dere har mye å stri med? PS: Skal tro om disse kom via Jarle Andhøy?

Anne Mari sa...

Haha, ja! Du må slutte med skriveriet ditt om Jarle, tydeligvis alskens rusk som er hypp på han! ;-)

Hildebilde sa...

Akk ja, det er ganske mye riffraff som er hypp på han har jeg skjønt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...