2. oktober 2012

Høyt og lavt

Jeg er veldig enten/eller når jeg stresser og har mye å gjøre, av og til blir jeg sjukt flink til å ha hundre baller i luften og gjøre masse ekstra i tillegg, ellers så klarer jeg ingenting og må krype opp i sofaen min (som er veldig fin og 50-talls) og se på dårlige tv-serier til jeg skal sove. I de siste to måndene har det vært mest sånn, veldig sovete, jeg har hatt eksamen for masteren, gått på kurs, begynt å jobbe på Astrup Fearnley, skrevet en artikkel som kommer på trykk i november (denne kommer jeg tilbake til senere), vært på Documenta i Kassel, vært på hytta, vært i to bryllup, en begravelse, et foredrag med Marina Abramovic, en opera. Flyttet for en venninne, strikket en genser, sett noen sesonger med dårlige serier, lest en halv bok her, en halv bok der, vært på flere forlagsfester, vært i avisa, stått ti timer i strekk, nesten, ved et badedyr av Jeff Koons. Og absolutt ikke hatt ork til bloggen. Men kanskje jeg orker litt igjen nå! Det er fortsatt stress med mye jobb, tror jeg kommer til å jobbe typ tretten av fjorten dager på rad fremover, men uten master, uten kurs og forhåpentligvis med litt overskudd? Krysser fingra for det. Om jeg faktisk har noen lesere igjen, så tenkte jeg dere kunne få litt instagrambonanza. Der er jeg hakket mer aktiv! Også lurer jeg på, potensielt imaginære lesere, hva har dere lyst til å lese mer om her?
Badedyret og jeg havnet forøvrig i Aftenposten! Og tidligere i august var Erlend på trykk, i min sofa, i mitt bilde, i A-Magasinet. Tror Aftenposten liker meg.

4 kommentarer:

alt godt sa...

Eg syns det er veldig fint med bilde, du tek fine bilde. Og så syns eg du skriv morsomt om livet ditt, så fortsett med det.

Anonym sa...

Jeg liker også anekdoter fra hverdagslivet ditt. Småtingene. Og bildene.

Og også det du skriver om kunst.

Frøken Barmen sa...

Eg vil lese om Basse! Og som filialen seier, kvardagsliv og slikt. Eg likar i grunnen alt.

(Sjølv tykkjer eg at dette er verdas mest irriterande svar å få når eg har spurt på min eigen blogg kva folk vil lese om, det er alltid eit fleirtal som berre seier: "Vi lese om alt. Sånn som før.", og no er eg ein av dei. Sett sånt.)

Men forresten, kva gjer du på på Astrup Fernley? Omvisar?

Hildebilde sa...

Å, men så fint å høre! Ser den, at det fort blir et "gjør det du kan!" svar, men greit å vite at det også er stas for den gjengse leser. Mer Bassen og yms skal bli!

Frøken Barmen: Jeg er museumsvert! Så jeg svarer på alskens spørsmål, kan holde en liten monolog om et verk, eventuelt ha en dialog, vise deg veien til do og passer på at ingen rører noe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...