29. mars 2011

Hilde gjør ting hun ikke kan: «Grafisk design»

Skrekkspill
Før jul lagde jeg denne plakaten til en trekkspillerkompis som en slags «takk for julemiddag!» gave og fikk i samme slengen prokrastinert bort en lang kveld på å gjøre noe jeg absolutt ikke kan. Greit når man har eksamen! Synes forsåvidt ikke plakaten ble så verst når den ble 50x70, men litt dårlig photoshopping, merkelige filter og bildetyveri over en lav sko er kanskje ikke tingen om man skal prøve seg som plakatselger muligens.

4 kommentarer:

Minimaud sa...

Vanligvis regner jeg meg selv for å ha rimelig gode dataskillz, men akkurat Photoshop - eller noen av dens gratiskloner - får jeg bare ikke til!
Med ujevne mellomrom finner jeg ut at jeg trenger å lage noe bildete, huker tak i et passende program og...faller helt av. Som regel ender det i vill JEGSKALDAFORFAENBAREBØYEDENTEKSTENDERLITTOGHVAFITTAERLAYEROGHVORFORFORSVANTDENHÆLVETEHELLER-rage. Og så ender jeg opp i Paint, plotter inn pixlene med pensel så godt jeg kan og går til sengs, gråtende.

Før jeg deretter står opp neste dag, og innen to timer støter på ordet "photoshoppa", som om det er det enkleste i verden.

Akk ja..

Minimaud sa...

Fem minutter etter at forrige kommentar ble postet, spurte jeg frøkna hva hun dreiv med. "Ikke noe spesielt, jeg bare pusler litt med Photoshop."

Dobbelt-akk...

Hildebilde sa...

Haha, men jeg har jo gått på kurs da, pluss hatt det i sikkert... så mange år det har eksistert. Har hatt det siden den første versjonen, men er for farao ikke en kløpper i det allikevel.

Smygfisken sa...

men du er sabla god likevel. jeg synes plakaten var kuul!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...