I dag hadde jeg banansplit til middag, med en slags kyllingpotetbåtsak til dessert. For å lage dette hjemme selv trenger man følgende:
Middag:
- En banan, som deles på langs.
- Tress-is. Den bør jo sikkert helst være fersk, men det går også ann å bruke en som har vært tint og smelta noen ganger. Da blir den på en måte litt mer crispy!
- Vanlig sjokoladesaus, ikke sånn ekkel som stivner på isen.
Dessert:
- En ekstremt død kyllingfilet, som man smører inn med crème fraîche som har gått ut på dato, salt og pepper. (Den gamle crème fraîchen kan også brukes som en slags garnityr til slutt.)
- En frossen pose med potetbåter, i min var det ca. femten båter igjen.
- En pakke med asparges og en dæsj ketchup.
Middagen tok det ca. to minutter å lage, og desserten rundt et kvarter. Begge retter nytes best med et glass kald Taffel, eventuelt brusende Bris.
Bon appétit!
10. april 2011
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
4 kommentarer:
En hel kylling? Levende?
Ser godt ut!
Åja, må redigere der litt. En kyllingfilet selvsagt.
Taffel!
Nå fikk jeg lyst på is. Men æsj, ikke sånn som er smelta mange ganger! Det er ikkeno godt. (Kan ha noe med teit fryser å gjøre, den blir ofte sånn iskornete nemlig)
Mammas fryser og, men var jo det jeg hadde for hånden. Tror kanskje banansplit og taffel kan være en sommermiddaghit!
Legg inn en kommentar