10. april 2011

Søndagsmiddag

I dag hadde jeg banansplit til middag, med en slags kyllingpotetbåtsak til dessert. For å lage dette hjemme selv trenger man følgende:
Søndagsmiddag
Middag:
- En banan, som deles på langs.
- Tress-is. Den bør jo sikkert helst være fersk, men det går også ann å bruke en som har vært tint og smelta noen ganger. Da blir den på en måte litt mer crispy!
- Vanlig sjokoladesaus, ikke sånn ekkel som stivner på isen.
Dessert
Dessert:
- En ekstremt død kyllingfilet, som man smører inn med crème fraîche som har gått ut på dato, salt og pepper. (Den gamle crème fraîchen kan også brukes som en slags garnityr til slutt.)
- En frossen pose med potetbåter, i min var det ca. femten båter igjen.
- En pakke med asparges og en dæsj ketchup.

Middagen tok det ca. to minutter å lage, og desserten rundt et kvarter. Begge retter nytes best med et glass kald Taffel, eventuelt brusende Bris.

Bon appétit!

4 kommentarer:

Minimaud sa...

En hel kylling? Levende?

Ser godt ut!

Hildebilde sa...

Åja, må redigere der litt. En kyllingfilet selvsagt.

Caroline sa...

Taffel!
Nå fikk jeg lyst på is. Men æsj, ikke sånn som er smelta mange ganger! Det er ikkeno godt. (Kan ha noe med teit fryser å gjøre, den blir ofte sånn iskornete nemlig)

Hildebilde sa...

Mammas fryser og, men var jo det jeg hadde for hånden. Tror kanskje banansplit og taffel kan være en sommermiddaghit!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...