13. oktober 2009

Hval?

Jeg har oppdaget enda et alterego i mitt univers, sånn bortsett fra Berteig (fyllealterego) og meg selv. Den nyeste har ikke navn enda, men inntreffer rundt eksamenstider og gjør irrasjonelle ting som å stappe seg med boller (noe Hilde og Berteig ikke tåler) og å handle på ebay. Tydligvis. Glad og fornøyd med vel overstått (vel og vel, iallfall overstått) eksamen tenker jeg at det er greit å sjekke mailen og ser da at ebay har sendt meg mail. Med tittelen "You won this item on eBay: NEW JAPAN MIDORI D-CLIPS 30 WHALE". Hæhva tenker jeg og klikker meg inn for å se at jeg har kjøpt meg...hvalbinders... Ja faktisk, 30 hvalbinders til 5 dollar. Har ingen formening om når jeg har bydd på dette, men tenker det sikkert var fristende i de sene nattetimer en kveld..



Kanskje underbevistheten og dette nye alterego er påvirka av Whale Wars, mitt nye favorittprogram på Discovery? Kvalkrigen er en blanding av komedie (ufrivillig riktignok) og fullt alvor (antihvalfangst som jeg er) og er masse action for penga søndag kveld. Med klin gal kaptein, slemme japanere som driver med "scientific research" og en gjeng med landkrabber som ikke har peiling så er det en fest uten like. De har tilogmed kalt opp båten sin etter Steve Irwin. Passende.


(En vinkende hval, observert da vi var i Australia sist.)

2 kommentarer:

Smygfisken sa...

Hahahahaha!
Man trenger ikke være midt i eksamen for å impulsshoppe på internett. Jeg gjør det hele tida. Heldigvis husker jeg bare koden til "verified by visa" hver 3. gang eller noe - så jeg blakker meg ikke fullstendig på det.

Hildebilde sa...

Nei. Også greit når alterego vil ha billige ting. Og hvalbindersen var iogforseg fin den igrunn.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...