26. oktober 2010

Bassen i mitt hjarte

Bassen
Det fineste jeg vet om i hele verden er denne lille herremannen her: Sebastian Jonas, populært kalt Bassen. For en heidundranes katt! Han ble født med et brak i Horten og hadde seks kjipe uker før han ble plukka opp av Dyrebeskyttelsen, før han endte opp hos oss en månde etter det. Ifølge mamma var det akkurat som å vinne i lotto, siden hele familien er helt tussete etter han og fortsatt er på "AWWWWWW! Se på tjukken!" når han driver med akrobatisk kroppsvask. Han er stor og god og myk og det beste man kan ligge i skje med når man har en dårlig dag.
Basselask
Fakta om Basse:
- Basse er egentlig oppkalt etter litt yms. Jeg hadde en koseløve som het Bastian da jeg var liten og han var oppkalt etter Politimester Bastian, så Bassen er oppkalt etter begge pluss Bastian Balthazar Bux fra Den uendelige historie. Se-prefikset fikk han av brodern som synes Bastian er et dust navn.

- Han er ca. en tredjedel større enn Pia, broderns Jack Russel. Noe som vil si at han er ganske tung, vi snakker røffly åtte kilo katt.

- Pappa kaller han for Løwen, mamma kaller han for Sebbis, brodern kaller han for Bassekooz og jeg kaller han for Bassen/Basselusk/Darling/Litlu elskan/Tjukken. Selv tror han nok at han heter Fisk!.

- Å klatre i trær kan han ikke og han er igrunn en særdeles lite elegant katt sånn sett. Men han er flink til å fange fugl allikevel!

- Bassen har også endel "defekter" som skipskattklør på bakbeina og en besynderlig nikkers. Og er litt salrygga med verdens største hale.

- Han kan bli ca. 1 meter lang om det ligger seifilet på benken.

- Han har klort så mye på mammas spisebord at det snart står på tre bein.
Bassen
Klatrekatt
Bassen
Bassekos

2 kommentarer:

Frøydis sa...

Sykt fin katt. Sykt fin.

Hildebilde sa...

:) Je, han er knall.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...