21. oktober 2010

Undervannsrave for pensjonister

Vi er seks stykker som bor sammen og når vi skal ha temafest (temafest er obligatorisk til våre gjesters skrekk..) så er det ikke alltid vi blir enige om temaet. Og da blir det Undervannsrave for pensjonister!
Undersjøisk
Tang og tare
Vi investerte i hundre glowsticks, operamints, sånne fæle kjeks med fyll som bestemødre har og ymse annet snacks for å komme i stemning. I undervannsdelen hadde vi Elias chips og goldfish. Ravinga foregikk på rommet til Marie og etter fem-seks timer med untzuntz legger man nesten ikke merke til det lenger!
Rave
Jeg hadde feiende flotte gjester og de var ikke redde for å kombinere alle temaene på en gang. Stefflos er et godt eksempel, med svømmebriller, ravesløyfe og en parykk som igrunn så ut som bestefars tupé.
Stefflos
Erlend hadde den beste bart/øyenbrynskomboen.
Bartefin
Og den kunne også kombineres med glowsticks!
Bridleslange
Gavin og Eirin var pensjonist og havfrue, eller seg selv og en fra Bobbysocks som andre tippa. Bobbysocks og rave, det hører liksom sammen?
Gavin
Eirin
Og sist, men ikke minst: Klaus! Den andre halvdel av Team Zissou.
Team Zissou
Klaus ditcha meg etterhvert for mys hos pensjonistene.
Spionere
Men kanskje ikke så rart, for hos pensjonistene var det jo basar!
Lodd
Glad danske
Premie 4
Anna
Basar
Jeg ble litt overivrig mot slutten og endte opp med å lodde ut ymse ting vi hadde på veggene pluss Idas kasse. Vi fikk beholde endel av greiene folk vant, men kassa, den var søkk vekk neste dag..
Sjarmering på lavt nivå
Premie 2
Til slutt var det på tide å trekke seg tilbake til basen hvor man bedrev vitenskap til langt på natt. Eventuelt drakk vin og fjasa.
Lusking
Vitenskap

1 kommentar:

Maren sa...

Dette innlegget fikk meg til å lengte etter festligere venner, studietida, samt kollektivlivet.

Deilig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...