26. oktober 2010

Hilde gjør ting hun ikke kan: Interiørfiksing

Inspiratsjån Mammas stue

Jeg er mammas sykt billige interiørarkitekt (koster bare en pose snop i ny og ne) og driver om dagen med prosjekt ny stue i huset hennes. Og da må man lage Inspiratsjåns-klipp&lim! Til nå er stoler og bord pluss koppen med Sniff og den tjukke katten på plass, men tror jeg må lobbyere litt mer før hun godtar farmasikrukker og grønne ting. Vi får krysse fingra for at det blir fint og at jeg arver stolene om førti år.

7 kommentarer:

Smygfisken sa...

Hva mener du? Liker hun ikke grønne ting?

Veldig smart å velge ut sine egne arveting ;)

(dagens visual verification: monnism)!

Hildebilde sa...

Hun liker planter men ikke ting med fargen grønn typ. Så jeg måtte mase igjennom en stol som var litt sjøgrønn..

Smygfisken sa...

Okay.. var det jeg sånn sett ikke helt forstod. Om det var planter eller fargen. Jeg kan på en måte godt forstå henne. Liker på en måte ikke grønn - men har masse grønne greier likevel!!

Smygfisken sa...

jeg så forresten akkurat ei jente med en ganske lik tatto som deg. De satt litt nærmere hverandre og var i to forskjellige farger, men ellers: fugler på brystet, liksom.

Hildebilde sa...

Det er ganske mange som har sånne der, men mine er iallfall tegna av Carline så sånn sett er de unike. Men hvordan kan man ikke like sjøgrønn?! Det gir jo ingen mening. Ei heller klargrønn og mørkegrønn.

Erlo sa...

fint!

Smygfisken sa...

syntes dine var finere. Men har faktisk aldri sett noen lignende før! :) Kanskje jeg kommer til å se flere og flere av dem nå i fremtida.

Grønn? Hmm.. jeg vet ikke hvorfor jeg ikke "digger" grønn. Men det er kanskje fordi jeg selv ikke kler det, rett og slett! JEg ser litt rar ut i grønn. Men liker grønne skoger og sånn da.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...