7. januar 2011

Operasjon Visdomstenner

Visdom
Jeg er ikke spesielt glad i tannleger og har utsatt å ta visdomstennene noen år. Men i desember tok jeg meg selv i nakken og fikk fjerna to, og i dag røyk de to siste. Takk og lov at jeg slipper å ta fler! Det har vært ganske så forferdelig, det eneste lyspunktet er at jeg nå sitter igjen med to tenner med kjemperøtter. Greit å få en suvenir ut av faenskapet. Denne gangen fikk jeg også en adrenalin/hydrokortisonsprøyte i tillegg, mon tro hva den egentlig skal gjøre? Kanskje det skal være et kick å være ferdig? Akkja, nå venter en uke med suppe, yoghurt og myke ting. Blir sikkert en festlig liten kjevelås attåt og.
Au

2 kommentarer:

Anonym sa...

jeg måtte bore jeksler oppe og nede i går, og fikk to sprøyter og var nummen i halve ansiktet og DET var ille nok. jeg er ennå nummen i kjeven, der sprøyta blei satt. æsj. skal aldri spise godteri igjen. god bedring.

Hildebilde sa...

God bedring selv! Borring er igrunn verre enn å ta visdomstenner tror jeg, iallfall der og da. Visdomstenner gjør bare vondt i uka etterpå.. Og numment fjes er ganske ugreit, klarer jo ikke å snakke ordentlig engang.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...