30. august 2011

Norges fineste bokhylle

NRK skal kåre Norges fineste bokhylle, og jeg er jo selvsagt av den oppfatning at mitt bokhyllerom er finest. Det spørs om NRK godtar litt alternativ fortolkning av hva en bokhylle ER, men jeg eier ingen hemninger så jeg sender nå inn allikevel.

«Jeg har et rom på bare åtte kvadratmeter og ettersom bokmengden har vokst seg heftig ut av den første hylla (den på gulvet) så har det med tiden blitt sånn at jeg nå i praksis bor i en bokhylle. Veldig trivelig, men kanskje ikke så praktisk alltid! Bøkene tok kontroll over rommet mitt for rundt to år siden og finner seg stadig nye plasser å befinne seg på. Jeg har bøker fra ymse bakgårdssalg oppå skapet, kunstbøker og fagbøker pluss Harry Potter og litt yms i gulvbokhylla, barnebøker skvist inn i en krok, ymse nyheter i et hjørne, bøkene jeg har hatt en stund i den salrygga vegghylla, yndlingsbøkene på pulten og i vinduskarmen, og fancybøker pluss Sylvia Plath i den nyeste pøntehylla som også er den fineste bokhylla jeg eier. (I tillegg bor det bøker i senga mi, i veska og oppå en høyttaler.) Ideelt sett burde jeg kanskje heller fått meg ny bokhylle, men 1,70 m i bøker hadde jo ikke vært feil! Har jo fortsatt masse ledig plass på gulvet.»

Jeppjepp. Jeg vinner aldri konkurranser, og sikkert heller ikke denne, men det skader jo ikke å prøve!

3 kommentarer:

Smygfisken sa...

det kommer til å bli et helvette å flytte - men du bor herlig. var jeg single skulle jeg hatt det på akkurat samme måte!

Hildebilde sa...

Takk! Haha, jeg tror jeg nok bare må bli på mine åtte kvadrat, kommer jo aldri til å få noen til å hjelpe meg med alle bokkassene. Var jo ille nok å flytte inn for å si det sånn...

Inger Kristine sa...

Åh, å bo i en bokhylle høres igrunn ganske fint ut. Da jeg var liten fortalte jeg til mamma at jeg ikke ville til himmelen hvis det ikke var bokhyller der. Det mener jeg forsåvidt fortsatt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...